Δελτίο τύπου: Κατάθεση ερώτησης για την άμεση ολοκλήρωση της διαδικασίας παραγωγής και διάθεσης καυσόξυλων στους κατοίκους της Τοπικής Κοινότητας Εμπορίου Εορδαίας

  Την άμεση ολοκλήρωση της διαδικασίας παραγωγής και διάθεσης καυσόξυλων στους κατοίκους της Τοπικής Κοινότητας Εμπορίου Εορδαίας ζητά με σχετική ερώτησή του ο βουλευτής Κοζάνης Γ. Κασαπίδης.
  Σε προηγούμενη επίσκεψη, εδώ και καιρό, του βουλευτή στο Εμπόριο Εορδαίας, οι κάτοικοι εξέφρασαν έντονα παράπονα για τη μη διάθεση καυσόξυλων στους δικαιούχους κατοίκους. Παρόλο που η χειμερινή περίοδος είχε μπει για τα καλά, η αρμόδια υπηρεσία δεν είχε δώσει τη σχετική άδεια για τη διάθεση καυσόξυλων στο χωριό.
  Σύμφωνα με τον κ. Κασαπίδη, οι ενέργειες που προβλέπονται από σχετική υπουργική απόφαση έπρεπε να είχαν ολοκληρωθεί εμπρόθεσμα είτε αφορούν το Εμπόριο είτε άλλους οικισμούς. Έτσι ώστε έγκαιρα οι κάτοικοι των οικισμών να λάβουν τα καυσόξυλα για τις ανάγκες του χειμώνα.
  Ωστόσο η σχετική διαδικασία με υπαιτιότητα των κυβερνώντων, δυστυχώς, δεν έχει ολοκληρωθεί, την ώρα που τα 5/6 της χειμερινής περιόδου έχουν διανυθεί.

 Δείτε εδώ το κείμενο της ερώτησης:

Copyright © 2010 - Γιώργος Κασαπίδης