Δελτίο τύπου: Κατάθεση ερώτησης για τα προβλήματα που προκύπτουν από την καθυστέρηση ολοκλήρωσης της ασφαλιστικής μεταρρύθμισης (ενσωμάτωση του ΟΓΑ στον ΕΦΚΑ)

  Τα πρόσθετα προβλήματα που προκύπτουν από την καθυστέρηση ολοκλήρωσης της ασφαλιστικής μεταρρύθμισης (ενσωμάτωση του ΟΓΑ στον ΕΦΚΑ) στην υλοποίηση απαραίτητων ευρωπαϊκών προσραμμάτων, επισημαίνει με ερώτησή του προς τους συναρμόδιους υπουργούς ο βουλευτής Κοζάνης Γ. Κασαπίδης.
  Συγκεκριμένα, επιπλέον χρονοβόρες πρόσθετες γραφειοκρατικές διαδικασίες, λάθη, παραλείψεις και διοικητική κωλυσιεργία οδηγούν "εκ του ασφαλούς"  στο να μην έχει ολοκληρωθεί ακόμη η διαδικασία εγγραφής των νέων γεωργών στο μητρώο του πρώην ΟΓΑ (νυν ΕΦΚΑ), παρόλο που υπέβαλαν αίτηση από το Νοέμβριο του 2014. Συνέπεια αυτού να καθυστερεί  η καταβολή δόσεων του ευρωπαϊκού προγράμματος των νέων γεωργών. Καθυστερούν έτσι να φτάσουν και στην αγορά κονδύλια και χρηματικά ποσά που είναι απαραίτητα για την ανάπτυξη του πρωτογενούς τομέα και την τόνωση της ελληνικής περιφέρειας και της εθνικής μας οικονομίας.

  Δείτε το κείμενο της ερώτησης εδώ:

Copyright © 2010 - Γιώργος Κασαπίδης